14.03.2018.

✿ Podržite novi projekat - BESPLATNO JE :) ✿

Es selamu alejkum alejkum svim posjetiocima ovog bloga.
Družimo se zajedno već više od deset godina, elhamdulillah. Allaha molim da sve što sam ja objavio a vi čitali bude dokaz za nas na Sudnjem danu a ne protiv nas i da od toga imamo samo korist.
S tim ciljem, pokrenut je novi projekat (fb stranica i blog na platformi blogger.com). Radi se o projketu "Riznice korisnog znanja" koji ima za cilj širenje islamskog znanja i korisnog znanja uopšte. Blog i FB stranica su tek prvi dio ovog projekta, koji će ako Allah dadne izrasti u nešto mnogo veće. Ovom prilikom  molim sve posjetioce ovog bloga da nas podrže jednim lajkom na našu facebook stranicu Riznice korisnog znanja  kao i da istu  preporuče svojim prijateljima. Na adresi: riznice.blogspot.ba  koja je trenutno web adresa ovog projekta možete čitati korisne tekstove iz oblasti Islama a koje nisam ovdje objavljivao zbog obimnosti.

Lajkajte stranicu, podijelite je s drugima i imajte na umu riječi Allahovog Poslanika savs: "Ko ukaže na neko dobro, pripada mu ista nagrada kao i onome koji ga uradi."

Allah vam svako dobro dao na oba svijeta :)